Locuri libere la Liceul de Arte

Gorjenii care vor ca micuții lor să studieze la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu trebuie să știe că s-a dat startul la înscrieri. Pentru clasa pregătitoare sunt 25 de locuri libere, etapele de înscriere urmând să aibă loc în perioada 29 februarie-18 martie.

 În schimb, la clasa I mai sunt libere doar cinci locuri. Ceea ce este cel mai important e faptul că Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” nu are arondate străzi din municipiu,cu alte cuvinte aici se pot înscrie copiii talentați din orice zonă a județului. ”Vrem să atragem cât mai mulţi copii, în special la clasa pregătitoare, noi avem 25 de locuri, sunt două etape de înscriere, prima etapă se va desfășura în perioada 29 februarie-18 martie, iar cea de-a doua 30 martie-8 aprilie. La clasa I mai avem disponibile cinci locuri, iar etapa este 29 februarie-18 martie. Liceul nostru are profil vocaţional, iar circumscripţia şcolară nu are străzi arondate astfel încât selecția se poate face din tot județul Gorj şi din tot oraşul Târgu Jiu”,a  spus Daria Ionescu Haidău, directorul Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu.

Potrivit conducerii, elevii care vor dori să se înscrie în clasa I vor fi supuşi unor probe pentru a-şi dovedi talentul. ”Cele cinci locuri vor fi ocupate de elevii care sunt talentaţi, ei vor fi verificaţi de către profesori de specialitate, din clasa a I până în clasa a IV ei vor studia ori pian ori vioară și vor fi testați, adică să aibă ritm, să aibă muzicalitate, să aibă tact”, a spus Daria Ionescu Haidău, directorul Liceului de Arte ”Constantin Brăiloiu”.

Vizualizări: 348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: