Concurs pentru postul de adjunct la ITM Gorj

Postul de inspector adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, vacant de la demiterea Simonei Dumitraşcu, este scos la concurs.

Democrat-liberala Simona Dumitraşcu a fost demisă din funcţia de inspector adjunct, iar ANFP organizează pe 30 ianuarie concurs pentru ocuparea acestui post. În fruntea ITM Gorj, USL pare să-l susţină tot pe George Romanescu, fratele fostului subprefect Marcel Romanescu, aflat acum la PNL. Romanescu a fost ţinut în fruntea ITM şi de PD-L, iar acum de USL.

Concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei de inspector şef adjunct în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial Gorj este programat pentru data de 30 ianuarie 2013, la sediul Agenţiei Funcţionarilor Publici, Bucureşti.

Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile fundamentale: ştiinţe inginereşti, ştiinţe agricole şi silvice, ştiinţe juridice, ştiinţe economice sau într-una dintre specializările: sociologie, psihologie, medicină, administraţie publică, ştiinţe politice şi vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 3 ani.

Vizualizări: 251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: