Investiţie de o jumătate de milion de euro, inaugurată la Târgu Jiu

Firma Exponenţial a reuşit, după circa cinci ani, să finalizeze în mare parte construcţia centrului VIS, abrevierea reprezentând iniţialele de la vânzări, închirieri şi service. Toate aceste servicii se regăsesc de acum încolo într-un singur loc. Suprafaţa totală a proiectului este de peste 5.500 de metri pătraţi, dintre care peste jumătate reprezintă suprafaţa construită şi beneficiază de aproximativ 40 de locuri de parcare.

Aţi putea crede că e vreo nouă promisiune de-a politicienilor aflaţi în campanie electorală, dar nici vorbă despre aşa ceva, mai ales că fondurile cu care a fost realizată investiţia respectivă provin doar din mediul privat.

„Nevoia deschiderii centrului VIS din Târgu Jiu a venit ca rezultat al planurilor noastre de dezvoltare, deoarece se simţea nevoia unei locaţii mult mai mari, în care să putem oferi clienţilor existenţi dar şi potenţiali produse şi servicii diverse la un nivel de prezentare mult mai bun. Ne dorim ca odată cu finalizarea investiţiei noastre să constatăm şi o creştere a pieţei de profil”, a precizat Costel Mitruţ, director general la compania amintită.

Noua investiţie a creat şi noi locuri de muncă, Exponenţial ajungând acum să aibă peste 70 de salariaţi, 50 dintre ei muncind la Târgu Jiu. Compania este prezentă prin magazine şi agenţi de vânzări în oraşele Târgu Jiu, Slatina, Craiova, Motru şi Bucureşti, încheind anul 2011 cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro, ceea ce i-a adus clasarea pe locul întâi în domeniul său de activitate în Topul Firmelor alcătuit de Camera de Comerţ şi Industrie Gorj.  

Obiectivele Exponenţial pentru perioada următoare sunt creşterea cotei de piaţă şi a cifrei de afaceri, precum şi lansarea de noi concepte în domeniul de activitate. „Nevoia deschiderii centrului VIS din Târgu Jiu a venit ca rezultat al planurilor noastre de dezvoltare, deoarece se simţea nevoia unei locaţii mult mai mari, în care să putem oferi clienţilor existenţi dar şi potenţiali produse şi servicii diverse la un nivel de prezentare mult mai bun. Ne dorim ca odată cu finalizarea investiţiei noastre să constatăm şi o creştere a pieţei de profil”, a precizat Costel Mitruţ.

PRODUSE

Centrul VIS comercializează o gamă extinsă de produse şi servicii, printre care echipamente şi consumabile pentru construcţii şi industrie, echipamente pentru protecţia muncii, maşini agricole, solarii şi sere profesionale, centrale termice şi instalaţii sanitare, panouri solare şi fotovoltaice, piscine rezidenţiale şi publice, electrocasnice încorporabile şi mobilier pe comandă. 

EXPERIENŢĂ

S.C. Exponenţial S.R.L a fost înfiinţată în anul 1996 ca societate cu capital integral românesc şi activează pe piaţa echipamentelor şi accesoriilor pentru construcţii, agricultură şi instalaţii. În cei peste 16 ani de experienţă, compania a devenit partener al celor mai importanţi producători şi importatori în domeniu: Robert Bosch, Andreas Stihl Motounelte, AGENT TRADE, Interprima, Kärcher, Makita, Honda, Willo, Unior, Stanley sau Braco.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: