Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Concurs pentru şefi de post

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj a scos la concurs posturile de şef de post din localităţile Aninoasa, Cruşeţ, Roşia de Amaradia şi Bolboşi. Recrutarea se face din sursă internă. Participanţii trebuie să aibă grad minim de agent de poliţie, permis de conducere categoria B, cel puţin doi ani vechime şi calificative bune.

Concursul va avea loc pe 21 noiembrie şi va consta într-un interviu structurat pe subiecte profesionale care se înregistrează audio şi/sau video. Evaluarea interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Nota de promovare este minim 7.00, candidaţii fiind declaraţi „admis” în ordinea descrescătoare a notelor obţinute. Înscrierea candidaţilor se va face până la data de  05.11.2018, ora 16.00, la sediul IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 2,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: