S-au bătut ca chiorii la cârciumă

Scandal uriaş într-un local de pe raza comunei Plopşoru, în care două găşti de tineri s-au luat la bătaie fără un motiv anume. Aproape 20 de persoane au fost implicate în bătaia respectivă, din fericire localul în care s-a întâmplat totul neînregistrând pagube materiale după acest scandal.

Tinerii s-au lovit cu ce au putut, de la pumni şi picioare la cozi de mătură, cei mai mulţi dintre ei fiind ridicaţi de poliţişti şi duşi luni la audieri. Dat fiind numărul mare al celor implicaţi în bătaia respectivă, plus avocaţii şi rudele, în faţa poliţiei din Turceni s-au strâns zeci de persoane dispuse să aştepte ore în şir pentru a vedea câţi dintre scandalagii urmau să doarmă acasă şi câţi urmau să ajungă în arestul IPJ Gorj.

Cercetările sunt încă la început, iar marţi se va afla cu certitudine dacă anchetatorii fac sau nu reţineri în acest caz extrem de violent.

Primele informaţii arată că o parte dintre scandalagii sunt persoane cu cazier, ceea ce ar impune de la sine încătuşarea acestora pentru 24 de ore. (G.I.)

Vizualizări: 3,638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: