Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Concurs pentru şefia Centrul Brâncuşi

Postul de director al Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” va fi scos la concurs, după demisia Adinei Andriţoiu. Primarul Florin Cârciumaru spune că s-au depistat mai multe nereguli în actul managerial exercitat de Andriţoiu. „Am acceptat demisia doamnei director. Văzând cele întâmplate şi stând de vorbă cu reprezentanţii comisiei, am constatat că au fost şi că s-au strecurat o serie întreagă de nereguli cât priveşte actul managerial de la Centrul Municipal „Constantin Brâncuşi”. Pe loc am luat hotărârea că cea mai bună soluţie este ca doamna Adina Andriţoiu să-şi dea demisia”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

În perioada imediat următoare autorităţile locale urmează să desemneze o persoană care să asigure interimatul la Centrul Brâncuşi. „Urmează să asigurăm conducerea interimară, iar în perioada respectivă să ne pregătim de un nou concurs”, spune Cârciumaru.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: