Replici dure între Mitrescu şi Ciurel

Relaţia dintre liderul sindical Constantin Mitrescu şi directorul general al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, pare să fie definitiv compromisă, iar zilele acestea ei şi-au strigat lucruri...adevărate.

După îmbrâncelile din Piaţa Prefecturii, directorul general a făcut o serie de declaraţii, în presa locală, referitoare la Mitrescu. „Când m-am întors la Rovinari, în 2012, eu i-am semnat acestui om statul de plată pe o lună, adică 256 de milioane de lei vechi net. Ţin şi acum statul acela de plată pentru toţi cei care vor să-l vadă, fiindcă mi se pare ceva de domeniul fantasticului, având în vedere că omul este fostul portar al termocentralei, care, între timp, şi-a făcut şi el rost de diplome, ca toată lumea. A spus apoi că erau inclusiv banii pe concediu, de parcă ar fi fost o nimica toată. Ăsta a fost sindicalismul până acum“, a declarat Laurenţiu Ciurel presei. 

Liderul de sindicat Constantin Mitrescu a reacţionat după declaraţiile acestuia. El a recunoscut că lucrat la Poartă la Termocentrală, dar a mai spus că directorul Ciurel vindea blugi şi casetofoane. „Am intrat la facultate în 88, când se făcea facultate adevărată. În anul patru am trecut la seral şi m-am angajat la Poartă şi nu mi-e ruşine şi începând cu 1994 sunt inginer. Nu mi-e ruşine cu ce am lucrat, dar să spun câte ceva din istoricul lui Ciurel. În 85-89 a fost inginer la Rovinari şi trimis pe un post mai de necalificat pentru că era slab pregătit. Ştie toată lumea. El se ocupa cu bişniţă, vindea casetofoane şi blugi prin centrală. În 89 a început să fure din termocentrală obiecte pe care le vindea la sârbi. A şi fost prins şi a fost scăpat de directorul general de la vremea aceea. Apoi a fugit în Australia şi a vopsit garduri. A venit director cu pile şi a început să împartă banii“, a declarat Mitrescu. El a comentat şi afirmaţia potrivit căreia avea salariu de 250 de milioane de lei vechi. Mitrescu spune că s-a întâmplat într-o singură lună şi era venitul brut, care cuprindea salariul, prima de vacanţă şi prima pentru naşterea unui copil.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: