Concurs

Muzeul Judeţean Gorj „Alexandru Ştefulescu” cu sediul în Municipiul Târgu Jiu, str. Geneva, nr.8, judeţul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea postului contractual de execuţie vacant de restaurator ceramică, metal, treaptă profesională debutant, în cadrul Secţiei de istorie şi arheologie.

I. Datele de desfăşurarea a concursului:

Concursul se va desfăşura la sediul Muzeului Judeţean Gorj „Alexandru Ştefulescu”, astfel:

-         proba scrisă: 15.06.2015, ora 10:00;

-         proba interviu: 18.06.2015, ora 10:00.

II. Condiţii de participare:

Pot participa la concurs persoanele care îndeplinesc condiţiile generale prevăzute la art. 3 din Anexa la Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului - cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, aşa cum au fost  modificate prin Hotărârea Guvernului nr. 1027/2014, precum şi următoarele condiţii:

-         studii medii liceale (absolvite cu diplomă de bacalaureat), profil tehnic şi / sau industrial

III. Etapele stabilite pentru concurs:

-         selecţia dosarelor;

-         proba scrisă;

-         proba interviu.

În vederea participării la concurs, în termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, candidaţii vor depune dosarul de concurs la sediul Muzeului Judeţean Gorj „Alexandru Ştefulescu” .

Prezentul anunţ este publicat pe site-ul Muzeului Judeţean Gorj „Alexandru Ştefulescu” www.muzeulgorjului.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Muzeului Judeţean Gorj „Alexandru Ştefulescu”, telefon 0253-212.044, e-mail [email protected]

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: