Concursul pentru șefia CSM Târgu Jiu, reluat

Primăria Târgu Jiu a reluat concursul pentru ocuparea postului de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Jiu. Dosarele de înscriere la selecție pot fi depuse de doritori în perioada 3-16 ianuarie.

Candidații la postul de director al CSM Târgu Jiu trebuie să fie absolvenți de studii universitare, cu diplomă de licență sau echivalentă, și să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum 5 ani. De asemenea, candidații trebuie să depună, împreună cu dosarul de înscriere, un proiect de management după o structură prestabilită de organizatorul selecției.

Concursul se va desfășura la sediul primăriei Târgu Jiu. Proba scrisă va avea loc în data de 4 februarie, ora 10:30, iar interviul, în cadrul căruia candidații vor susține și proiectul de management, va fi susținut de candidați în maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Pentru proba scrisă și interviu, punctajul maxim este de 100 de puncte. Candidații trebuie să obțină cel puțin 70 de puncte pentru a promova concursul.

Este pentru a treia oară când primăria organizează concurs pentru acest post. Prima selecție, care trebuia să aibă loc în luna iunie 2018, a fost amânată de autoritățile locale. Motivul invocat de municipalitate la acea vreme a fost acela că ar putea prelua Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu de la Ministerul Tineretului şi Sportului şi nu ar fi avut sens deținerea a două cluburi.

Concursul a fost reluat în luna septembrie, iar selecția s-a lăsat cu scandal. Cei doi candidaţi au fost respinşi la proba scrisă, pentru că nu au reuşit să obţină minimum 70 de puncte. Unul dintre candidaţi, Dan Marinescu, a acuzat municipalitatea de abuz în serviciu, fals şi uz de fals, spunând că a schimbat peste noapte anunţul de concurs, modificând pragul de promovare a probei scrise de la 50 la 70 de puncte.

Primul director al CSM Târgu Jiu va avea un mandat pe o perioadă de 3 ani.

Vizualizări: 4,728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: