Ultimul meci de baschet al anului

Echipa de baschet ACS Târgu Jiu va juca vineri, 28 decembrie, ultimul meci din acest an, în compania baschetbaliștilor de la CSM Sighetul Marmației. Meciul va fi disputat începând cu ora 17.00, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Inițial, organizatorii au anunțat că meciul va avea loc la sala de sport a școlii "Voievod Litovoi". În urma unor discuții cu primarul Marcel Romanescu, echipa va reveni în Sala Sporturilor. "Mulțumim domnului primar Marcel Laurențiu Romanescu care s-a implicat si ca urmare echipa noastră va continua să își desfășoare activitatea în Sala Polivalentă", arată ACS Târgu Jiu pe pagina de socializare.

Consiliul Local Târgu Jiu a majorat tarifele pentru cei care utilizează Sala Sporturilor.  Mai exact, este vorba despre o „taxă consum utilităţi”, care în sezonul rece va fi de 46 de lei/oră, iar în restul anului 23 de lei/oră. Noua taxă se adaugă celor existente deja. Taxele sunt între 80 şi 300 de lei pe oră, în funcţie de cine închiriază sala şi pentru ce tip de activitate. (A.A.)

Vizualizări: 1,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: