Clubul Pandurii și-a pus dorințele de Anul Nou - petiție online

Clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu anunță că la acest început de an trece prin cea mai grea perioadă de până acum. Cei de la Pandurii fac un apel public ca acționarii să revină lângă echipă, dar și ca stadionul să fie finalizat mai repede.

“Ne dorim ca noul an 2019 să însemne pentru Pandurii Târgu Jiu revenirea acasă, pe propriul stadion - Stadionul Municipal, care a fost refăcut în cei patru ani în care echipa a jucat la Severin sau Motru. Ne dorim ca în 2019 Pandurii Târgu Jiu să aducă numai bucurii tuturor gorjenilor care iubesc acest sport şi să îi facă din nou mândri de echipa lor”, arată clubul Pandurii.

Cei de la Pandurii au o urare și pentru acționari: “Reprezentanţilor autorităţilor locale ale Municipiului Târgu Jiu şi judeţului Gorj le urăm ca în noul an să îşi amintească mai des că Pandurii echipa de fotbal a oraşului Târgu Jiu şi să fie prezenţi chiar la meciurile de pe teren propriu ale echipei Pandurii, aşa cum făceau atunci când Pandurii evolua în Liga I sau în cupele europene. Le urăm de asemenea să fie alături de echipa oraşului şi să fie mândri din nou de Pandurii aşa cum au fost atunci când echipa a devenit vicecampioana României şi a jucat în grupele Europa League”.

Clubul Pandurii a făcut o petiție online, pe care o puteți susține AICI, prin care solicită următoarele lucruri:

"-  Solicităm autorităţilor locale să sprijine fotbalul gorjean şi să fie alături de Pandurii la fel ca atunci când au fondat echipa de fotbal;

-  Solicităm autorităţilor locale să grăbească demersurile pentru a finaliza lucrările la Stadionul Municipal din Târgu Jiu;

-  Solicităm revenirea pe propriul teren a echipei de fotbal PANDURII şi inaugurarea cât mai rapidă a noului stadion;

-  Solicităm  o mai mare implicare în sprijinirea activităţii Centrului de Copii şi Juniori al echipei Pandurii, pentru ca acolo să se pregătească în condiţii normale cât mai mulţi copii şi tineri care acum dispută meciurile oficiale pe terenurile din Complexul Sportiv Municipal".  

Vizualizări: 1,490

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: