Ultimele meciuri din Cupa Porcului, sâmbătă și duminică

Duminică au loc, în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu, finalele Cupei Porcului, tradiționala competiție de iarnă, organizată în acest an pe 3 categorii. După jocurile propriu zise și festivitatea de premiere, are loc banchetul de final de an. Evenimentele de duminică vor putea fi urmărite în direct pe Accent TV.

Cea mai puternică întrecere de minifotbal din Gorj, Cupa Porcului, își va consuma în acest week-end, ultimele jocuri ale ediției a noua. Totul începe sâmbătă, odată cu partidele decisive din grupe care vor da numele ultimelor semifinaliste. Dream Team și Știința Celei s-au calificat deja în careul de ași iar acum își așteaptă adversarii.

Program, Cupa Porcului, ediția a noua:

Grupa B

Ora 13:00 – Peppy Dolce Vita – Primăria Bîlteni

Ora 14:00 – Provincialii – ISU Gorj

Grupa A

Ora 15:00 – Farmacia Victoria – Vulturii Fărcășești

Ora 16:00 – Primăria Rovinari – FCSC Juniors

Semifinale

Ora 19:00 – Dream Team – locul 2 grupa B

Ora 20:00 – Știința Celei – locul 2 grupa A

Locul 2 în grupa A se va decide în meci direct între Farmacia Victoria și Vulturii Fărcășești, ambele cu 6 puncte acum. În grupa B, ISU Gorj are 6 puncte, Peppy Dolce Vita 5 puncte iar Provincialii 3 puncte, aceste trei echipe fiind în cărțile calificării în semifinale.

În competiția rezervată Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor, sâmbătă sunt programate semifinalele.

Program, Semifinale, Cupa Porcului Amatori:

Ora 17:00 – Inspectoratul Școlar Gorj – Răzvy Team

Ora 18:00 – Mălăele Team – Star Team

În ceea ce privește competiția în care participă Primăriile din Gorj, aici s-a stabilit deja marea finală. Aceasta va avea loc între Primăriile din Telești și Motru, rivale de tradiție în Campionatul Primăriilor din Gorj, ajuns în acest sezon la cea de-a treia ediție.

Duminică sunt programate cele 3 finale, jocurile fiind urmate de festivitatea de premiere a competițiilor. Tot acest amplu eveniment de duminică va fi transmis în direct și, în premieră absolută pentru județul Gorj, de postul de televiziune Accent TV.

Program, evenimente, duminică, Cupa Porcului:

Ora 11:00 – Primăria Telești – Primăria Motru

Ora 12:00 – Finala Cupei Porcului a Firmelor, Instituțiilor și Amatorilor

Ora 13:00 – Finala Cupei Porcului, ediția a noua

Ora 14:00 – Festivitatea de Premiere

După festivitatea de premiere, are loc pomana porcului și petrecerea de final de an, la care vor participa finalistele de la cele 3 competiții precum și alți invitați. Totul va avea loc în Complexul Dolce Vita din Parcul Central, Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: