Concursuri reluate la Centrul "Brâncuşi"

Centrul de Cercetare, Documentare şi Promovare "Constantin Brâncuşi" din Târgu Jiu a organizat la începutul lunii octombrie un concurs pentru un post de referent debutant pentru Compartimentul Dezvoltare, Parteneriate şi Proiecte Culturale. La concurs s-au înscris 11 candidaţi, însă la proba scrisă s-au prezentat doar cinci. Niciunul nu a reuşit să-l promoveze, astfel că postul a fost scos din nou la concurs. La fel s-a întâmplat şi cu alte funcţii scoase la concurs în cadrul centrului.

Cei cinci candidaţi la funcţia de referent debutant au fost: Corina Lebedinscaia, Costina Pîrvulescu, Dumitru Iulian Șcheau, Nicoleta Georgiana Cornoiu şi Miron Constantin Scurtulescu. Pentru a promova concursul aveau nevoie de cel puţin 50 de puncte dintr-un total de 100 de puncte. Aceştia nu au reuşit să obţină nici măcar 10 puncte. Lebedinscaia a obţinut un punctaj de 7.5, Pîrvulescu şi Șcheau - 5, Cornoiu - 4.5, iar Scurtulescu - 3.

Cum niciunul dintre candidaţi nu a promovat concursul, conducerea Centrului "Brâncuşi" a decis să reia procedura. Astfel, a fost stabilită o noua dată de concurs pentru postul de referent debutant. Proba scrisă va avea loc în data de 8 ianuarie, iar interviul în data de 13 ianuarie. Şi de această dată sunt mulţi candidaţi, spune directorul centrului, Doru Strîmbulescu. "Sunt 11 candidaţi înscrişi. Sunt alţii, din cei care s-au înscris la primul concurs nu a mai venit nimeni. Nu cunosc pe niciunul dintre candidaţi. Sunt raţiuni pentru care nu voi face niciun fel de rabat. Din punctul meu de vedere, subiectele la primul concurs nu au fost grele, dar dacă te înscrii la concurs şi nu prea şti ce face instituţia la care te înscrii şi ce e cu Brâncuşi, nu prea ai ce căuta la Centrul "Brâncuşi". Este un mesaj pe care îl transmit foarte clar", a declarat Doru Strâmbulescu.

Centrul "Brâncuşi" a reluat şi concursurile pentru posturile de inspector de specialitate şi consilier tot pe aceleaşi considerente. La postul de inspector de specialitate s-a înscris o persoană însă nu a îndeplinit criteriile de competenţă. Avea specializare în geografie, iar centrul a cerut specializare în arte, restaurare, arhitectură sau geologie, a mai spus directorul Strâmbulescu.

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: