Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Condamnat după ce a fugit de polițiști

Un gorjean din comuna Slivilești a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare, după ce a condus fără permis. Sentința Judecătoriei Motru nu este definitivă.

Fapta s-a petrecut în 2019, când bărbatul care nu avea permis de conducere se deplasa la volanul unei autoutilitare pe drumul județean DJ 673 Dealu Pomilor.

Polițiștii i-au făcut semn să tragă pe dreapta, dar acesta a intrat pe un drum lateral, prin cariera de cărbune Leurda, impracticabil pentru mașina de poliție. 

Polițiștii au continuat urmărirea pe jos, iar bărbatul a abandonat autoutilitara în curtea unei case nelocuite și a fugit în pădure.

A fi scăpat dacă nu ar fi fost surprins de sistemul de supraveghere al unei benzinării unde acesta alimentase înainte să întâlnească polițiștii.

Vizualizări: 1,038

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: