Autorul accidentului de la Prefectură, arestat la domiciliu

Angajatul DSV Gorj, care a spulberat doi oameni pe trecerea de pietoni din spatele Prefecturii, are mari șanse să petreacă Paștele, acasă, în familie.

Judecătoria Târgu Jiu a dispus, vineri, înlocuirea arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile.

Cristinel Iulius Lupulescu este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

„În temeiul art. 221 alin.1 din Codul de procedură penală, dispune ca inculpatul Lupulescu Iulius-Cristinel să nu părăsească imobilul unde locuiește, din mun. Tg-Jiu, str. Fraţii Buzeşti, judeţul Gorj, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza, şi de a se supune restricţiilor stabilite de acesta. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în minuta sentinței.

Procurorii au contestat deja sentința instanței. Lupulescu a fost arestat chiar în ziua accidentului, pe 21 martie. Cei doi pietoni loviți pe trecerea de pe Bd. Constantin Brâncuși erau soți și soție. Femeia de 57 de ani nu a avut nicio șansă, iar soțul a ajuns în spital cu multiple traumatisme.
Lupulescu a avut o alcoolemie de 1,77 g/l alcool în sânge. Bărbatul este consilier în cadrul Direcției Sanitar Veterinare Gorj.

Vizualizări: 5,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: