Condamnat pentru că a lovit un polițist

Un bărbat din comuna Turcinești a fost condamnat, în primă instanță, pentru că a lovit un polițist.

La sfârșitul lunii iulie, Victor Costinel Olaru, de 39 de ani, a fost reclamat de fosta concubină că o amenință. Un echipaj de poliție a fost trimis la fața locului, dar bărbatul, fiind băut, a devenit agresiv și a lovit cu cotul în față un agent de poliție. Tânărul a fost imobilizat și încătușat, fiind arestat ulterior pentru 30 de zile.

Recunoscându-și fapta, Olaru a fost condamnat, pentru ultraj, la 1 an și 6 luni de închisoare. Judecătoria Târgu Jiu a dispus, vineri, suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Pe durata termenului de supraveghere, bărbatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, obligaţie ce se va executa în cadrul Primăriei Turcineşti sau în cadrul Şcolii Gimnaziale „Gr. Geamănu” Turcineşti.

Totodată, instanța a constatat încetată de drept măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpat și a dedus din pedeapsa aplicată durata reţinerii, arestării preventive şi a arestului la domiciliu, de la data de 23.07.2019 la zi.

Polițistul agresat nu s-a constituit parte civilă în cauză. Sentința poate fi atacată cu apel.

Vizualizări: 2,722

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: