Condescu: Jucătorii ar putea primi 5000 de euro pe lună

Jucătorii de la Pandurii vor primi câte 5000 de euro lunar, condiţia fiind victoria pe teren. Pentru fiecare victorie, jucătorii primesc 1000 de euro, iar pentru egal 350 de euro. Pe luna aceasta, şi-au asigurat un venit de 1350 de euro.
“Ceea ce am oferit noi se poate da în continuare și nu vor mai fi mințiți. Nu vor mai fi restanţe. Mia de euro pe care am oferit-o noi salariu, pentru că atât putem, va fi completată cu încă o mie de euro pentru fiecare meci câştigat. Până la sfârşitul acestui an”, a declarat Marin Condescu, reprezentantul USMO la Pandurii. „Câştigul poate ajunge la 5000 de euro pe lună, dacă se obţin 4 victorii pe lună. Au primă de 1000 de euro la victorie şi 350, la egal”, adăugat Condescu.
Primii 350 de euro i-au câștigat după meciul cu Poli, scor 2-2. Pandurii a obţinut primul punct în campionat după trei înfrângeri consecutive. Echipa lui Grigoras a remizat cu ACS Poli Timişoara într-un meci în care oaspeţii au deschis scorul în minutul 16, prin Alexandru Popovici.
Acelaşi jucător i-a dat emoţii lui Stanca. Liviu Antal a egalat, însă, in minutul 37. Gazdele puteau prelua conducerea în minutul 49, când Cânu a fost la un pas de autogol. Liviu Antal a reuşit dubla cinci minute mai târziu, dar bucuria Pandurilor n-a durat mult.
Timişoara a primit penalty în minutul 58. Antal l-a împiedicat pe Doman să joace balonul. Tot Doman a si marcat de la 11 metri. Pandurii a avut un gol anulat pentru ofsaid în minutul 78, iar partida s-a încheiat 2 la 2. Pandurii e neînvinsă cu ACS Poli Timişoara de doi ani.
SUNĂ ADUNAREA
Cât despre venirea unor jucători nemți, Condescu spune că nu se va întâmpla acest lucru. Ba mai mult, viitoarea echipă va fi făcută prin „adunarea” jucătorilor împrumutaţi la alte echipe. „A fost o informaţie pe care aţi folosit-o dvs, nu avem norocul acela să vină jucători aici, în situaţia în care suntem acum. Avem jucători prin țară pe care îi adunăm la iarnă și vom face o echipă care să reziste în Liga I”, a mai spus Condescu.

Vizualizări: 2,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: