Doar egal în fața Timișoarei. Stadion aproape gol!

Cu o echipă încropită și adaptată la realitatea actuală a clubului, Petre Grigoraș a reușit o remiză pe terenul de la Severin în fața celor de la Poli Timișoara. Mai mulți jucători au debutat în echipa mare a Pandurilor, formația care a evoluat pe teren fiind formată din Stanca – Pleaşcă, Mrzklaj, Vasiljevic, Trocan (Pirtea 77′) – Răuţă, Sânmărtean – Hlistei (Brînzan 83′), Voiculeţ, Pârcălabu (Dodoi 90+1′) și Antal, cel din urmă fiind și autorul celor două goluri marcate contra Timișoarei.

La finalul partidei Petre Grigoraș a recunoscut că s-ar fi așteptat la o victorie, dar, date fiind condițiile de la club, toată lumea a trebuit să se mulțumească și cu un egal. „Era clar că ne va fi foarte dificil, dar din punct de vedere al atitudinii i-am felicitat. Cred că meritam și o victorie. Cu puțină șansă ar fi trebuit să câștigăm. Era o victorie de moral, la necazurile pe care le avem în ultima perioadă. Nu s-a întâmplat. Un 2-2 pe care pe care o să și-l aducă aminte Hlistei, Pârcălabu, Trocan, Brânzan, Dodoi, Pirtea poate. Ei o să spună că au debutat într-un 2-2 cu Timișoara. Ei poate o să țină minte meciul acesta, eu mâine îl uit. Ne așteaptă o lună de chin. Jucăm etapa viitoare la CFR și ne-au mai dispărut doi jucători extrem de importanți.  Voiculeț și Răuță au cumul de jucători și nu vor mai fi acolo. Vă dați seama cam ce echipă pot să încropesc pentru o partidă cu CFR-ul care e mult peste Timișoara. Asta e, v-am spus va fi o lună de chin. Ne-am asumat această responsabilitate, am zis că nu voi ceda până la final și vom vedea ce va fi din iarnă. Așteptăm vești mai bune și, de ce nu, o revenire la ceea ce era la Pandurii anii trecuți”, a spus Grigoraș.

Meciul cu Timișoara s-a disputat în prezența câtorva zeci de spectatori, echipa gorjeană lăsând impresia că are terenul suspendat sau joacă cu porțile închise. Puținii spectatori prezenți la meci i-au apostrofat însă tot pe panduri pentru scorul de pe tabelă, Petre Grigoraș având o reacție față de situația respectivă, situație care evident că nu e deloc pe placul celor care joacă mai mult gratis la Pandurii decât pe bani, așa cum era înainte. „Există nemulțumire pentru că nu am rămas toți și nu avem rezultatele pe care le așteptam. Am început campionatul cu gândul la play-off. Ne-am clasat doar pe locurile 2-3 până au început problemele mari. Din iarnă nu se întrevede că va fi ceva foarte bun. Poate se gândesc unii să nu mai fie înjurați. Păcat că se vine cu asemenea apostrofări în aceste momente în care ai trecut peste orice obstacol. Ai venit aici să îți faci treaba gratuit și te mai înjură și din tribună și te înjură oameni cunoscuți echipei. Poți și tu să ai reacții puțin mai vehemente. E posibil săptămâna viitoare să mă trezesc cu încă 2-3 care nu mai vin, nu se mai accidentează, pleacă la altă echipă. Nu e normal și nu ar fi trebuit să se întâmple”, mai spune Grigoraș.

Vizualizări: 408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: