Conflict între „o paranoie tânără“ şi un „politician care trebuie să dispară“

Discursul în spaţiul public a ajuns foarte jos! Politicienii nu pun nici pe ultimul loc problemele comunităţii, conflictele lor ocupând tot spaţiul public. De exemplu, cearta dintre liberalul Dan Vîlceanu şi social+democratul Ion Călinoiu atinge noi dimensiuni.

Ion Călinoiu iese cu declaraţii dure la adresa lui Dan Vîlceanu, după ce acesta l-a acuzat că bagă în insolvenţă o firmă a Consiliului Judeţean. „Din punctul meu de vedere, Vîlceanu este o paranoie tânără, care va ajunge, din nefericire, un om care nu va avea niciodată un cuvânt de spus, nu-l va susţine nimeni pentru că se vede pe faţă: vorbeşte singur, latră la lună şi nu-l ascultă nimeni”, a declarat Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean. După ce a fost acuzat de liberali că a falimentat IDP, Călinoiu le reproşează că au împiedicat transformarea societăţii în regie autonomă. Asta în condiţiile în care PSD a avut majoritate în Consiliul Judeţean. „Poziţiile liberalilor cu privire la licitaţia Acordului- Cadru pe 4 ani că se va truca şi va câştiga IDP au produs o debandadă, o degringoladă. Ştiţi bine cât a durat până am desemnat câştigătorul. Am vrut s-o facem regie, liberalii au votat împotrivă. Cine doreşte desfiinţarea IDP”, spune Călinoiu, revoltat.

Dan Vîlceanu refuză să dea o replică la jignirile lui Călinoiu, însă îi reaminteşte că nu liberalii conduc societatea. „Domnul Călinoiu este genul de politician care trebuie să dispară şi care nu înţelege că, atunci când în urma acţiunilor tale, se întâmplă lucruri mai puţin bune trebuie să recunoşti şi să iei anumite măsuri pentru a îndrepta lucrurile”, spune Vîlceanu. Acesta a făcut referire şi la conducerea IDP. „Nu cred că l-am pus eu pe Florică director, nu am pus-o eu pe Daniela Stricescu în Consiliul de Administraţie la IDP, şi nici nu l-am adus eu, ca cenzor la IDP, pe vestitul Ioana, care l-au plimbat şi pe la CEO, şi pe la Clubul Pandurii”, a precizat Vîlceanu.

CONTRACTE

Călinoiu i-a cerut lui Vîlceanu să sponsorizeze Clubul Pandurii, făcând referire la contractele pe care liderul PNL Gorj le-a avut cu CEO. „Vîlceanu este ăla care ar trebui să finanţeze clubul de fotbal pe 10 ani de acum înainte, din ce avere a făcut din minerit”, a declarat Călinoiu. Liberalul a anunţat că nu va da niciodată bani la Pandurii deoarece sunt cheltuiţi prost.

Vizualizări: 539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: