Cârciumaru nu-l vrea pe Iordache la PSD. Acesta îi arată obrazul!

Florin Cârciumaru, liderul PSD Gorj, a declarat că Ion Iordache nu are loc pe lista PSD la parlamentare, așa cum s-a vehiculat. Acesta le-a dat peste nas primarilor care au anunțat că îl susțin pe acesta pentru Parlamentul României, explicând că trebuia să fie de mult membru al partidului pentru a putea avea astfel de deziderate. Deranjat de reacția lui Florin Cârciumaru și de faptul că PSD se dezice de el, Ion Iordache le-a reamintit social- democraților cât i-a sprijinit de-a lungul vremii în diverse situații.

Mai mulți primari, PNL și PSD, strâng semnături pentru a-l susţine pe Ion Iordache la deputaţi, dar pe lista PSD, de pe locul 2. Liderul PSD Gorj spune că este exclus ca Iordache să candideze în iarnă pe listele PSD. „Nici nu se poate discuta despre a susține o candidatură a unui om care niciodată n-a fost membru PSD și vreau să întreb pe cei care, mă rog, înscenează aceste lucruri, cu ce este mai valoros domnul Iordache decât domnul Victor Ponta, domnul Laurenţiu Ciurel, domnul Mihai Weber și mulți alții. Deci PSD are oameni de valoare. Nu se poate pune această problemă, toată stima și respectul pentru domnul Iordache dar dacă avea de gând să participe să intre într-o asemenea competiţie, trebuia să devină membru PSD cu mulți ani în urmă“, a spus Cârciumaru. Acesta le-a transmis primarilor să arate respect față de organizaţia PSD și să susțină oamenii PSD de pe liste.

Iordache: Nu știu de ce se inflamează

Ion Iordache a explicat că l-a onorat faptul că primarii îl susțin pentru un post de parlamentar dar că înainte de asta nu s-a gândit la o asemenea posibilitate. S-a arătat însă deranjat de punctul de vedere al liderului PSD Gorj. "Am înțeles că a zis că eu nu am treabă cu PSD. Să-și amintească când au tot cerut ajutorul de fiecare dată și i l-am dat. Cred că ar trebui să-și amintească. Nu sunt membrul niciunui partid. Nu a zis nimeni să candidez de la ei, nu știu de ce se inflamează. Am înțeles că cei mai mulți primari care au făcut această inițiativă sunt de la PSD. Și probabil că dumnealor le-au solicitat să fiu de la PSD. Sincer? Doar din respect pentru ei iau în discuție chestia asta de a mă implica și de a candida", a declarat Ion Iordache.

Iordache a explicat că i-a sprijinit pe pesediști atunci când aveau nevoie de majoritate în Consiliul Județean, când au avut nevoie de rezultat bun la alegerile prezidenţiale și când au vrut primar la Turceni. "Și acum zic că pe Iordache nu-l cunoaștem. Până acum l-au cunoscut, când au avut nevoie de fiecare dată", a mai spus acesta. Fostul primar de la Turceni a explicat că atâta timp cât primarii îl vor susține va continua demersul lor și va găsi și un partid de pe listele căruia să candideze la alegerile parlamentare din iarnă.    

Vizualizări: 2,189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: