Conflict între primarul şi preotul din Borăscu

Conflict între primarul şi preotul din Borăscu. Preotul Virgil Mihail spune că primarul Constantin Ţucu nu sprijină Biserica, Mai mult, preotul spune că în acest moment sunt făcute o serie de lucrări de mântuială la lăcaşul de cult, dar pe bani mulţi. Cert este că enoriaşii din Borăscu merg la slujbă în curtea bisericii.

Preotul Mihail Virgil a declarat la Radio Infinit că biserica din centrul comunei Borăscu, unde slujeşte de mai bine de un an, arată ca un grajd. Pentru lucrări la exteriorul bisericii s-au cheltuit până acum aproape patru miliarde de lei vechi.  „Nu mi s-a părut că au lucrat şi oricum lucrează foarte prost. S-au cheltuit până acum 3 miliarde 800 şi nu s-a făcut decât exteriorul, dar dacă intraţi o să vedeţi că arată ca un grajd. Din acte nu înţeleg ce lucrări s-au făcut, s-au mâncat banii“, a declarat preotul.

Mihail Virgil mai spune că de un an și jumate a ținut slujbele într-o capelă construită cu bani de la oameni, dar acum nici acolo nu mai poate ţine slujbele pentru că, săptămâna trecută un pom a căzut peste ea și a avariat-o serios. Preotul va ţine slujbele în aer liber, în curtea bisericii, dar este supărat că primarul Ţucu l-a ignorat atunci când i-a cerut ajutorul.

Primarul comunei Borăscu, Constantin Țucu, neagă toate cele spuse de  preotul Mihail Virgil şi spune că acesta dezinformează. Mai mult, primarul Țucu ştie că acea capelă a fost afectată, dar spune că a intervenit cu oamenii de la ajutor social și a luat pomul căzut pe capelă.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: