Conflictul dintre Creţan şi Bunoaica, analizat la CEO

Liderul sindical Constantin Creţan a confirmat la un post de radio că a fost constituită o comisie la nivelul Complexului Energetic Oltenia, care să verifice presupusa agresare a sindicalistului Nicu Bunoaica de către el. „Era firesc să se facă o comisie, pentru că sunt angajatul Complexului Energetic Oltenia. A fost pură fabulaţie a lui Bunoaica, nici nu m-am atins de el, a fost doar un schimb de replici”, a spus Creţan la Radio Infinit.

Bunoaica a susţinut că a fost agresat de Creţan la un hotel din Predeal, acolo unde participau la Consiliul Federal al Federaţiei Energetica. „Se teme de nu mai poate, păi ce, Creţan e interlop?”, a spus Creţan, care crede că Bunoaica vrea publicitate ieftină. Creţan spune că a avut de-a lungul timpului replici dure cu lideri mari de sindicat, cum ar fi Mitrescu sau Condescu, dar nu s-a ajuns niciodată la plângeri în instanţă.

Nicu Bunoaica a povestit în mai multe rânduri faptul că a fost jignit şi înjurat de Creţan, care la un moment dat i-a pus palma în faţă şi l-a împins. Cei doi erau de aceeaşi parte a baricadei până acum câteva luni, când Creţan a fost angajat cu o jumătate de normă la CEO, având nevoie să îşi completeze vechimea în muncă pentru a se pensiona. Bunoaica i-a reproşat însă că a trecut de partea administraţiei şi că a vândut interesul oamenilor, aşa cum au făcut şi alţii înaintea lui. (A.A.)

Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: