Iulian Popescu (PNL): Am încredere, până la proba contrarie

PNL Gorj a racolat în ultimele săptămâni mai mulți primari de la PSD, deși Ludovic Orban și Klaus Iohannis susțin că traseismul politic este de condamnat. Este vorba despre Cristina Cilibiu- primar Turceni, Marian Slivilescu-primar Tismana, Vili Pasăre-primar Dragotești și Marian Tătaru, primarul comunei Ionești.

Candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Gorj, Iulian Popescu, a fost întrebat dacă are încredere în primarii care au schimbat culoarea politică.

”În viață nu există garanții, mai ales în politică. Am încredere. Tot timpul acord încredere maximă oamenilor, până la proba contrarie, și asta voi face cu toți colaboratorii, chiar dacă sunt inamici politic. Am încredere și în domnul Iordache. Lista este una echilibrată, în care se face un mixt cu oameni care nu au mai făcut politică și vin cu o nouă atitudine, dar și cu persoane care au o experiență politică. Criteriul de selecție a fost echilibrarea forțelor din partid”, a spus Iulian Popescu, candidatul PNL pentru șefia CJ Gorj.

Liberalul crede că se va lupta de la egal la egal cu social-democratul Cosmin Popescu. La alegerile din 27 septembrie, președintele Consiliului Județean va fi ales prin vot uninominal.

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: