Comuna cu doar doi candidați la primărie. „Ce om ar veni să se facă de râs în fața mea?”

Primarul din Turburea, Ion Bîrcă, se laudă că nu are decât un singur adversar pentru fotoliul de primar. Bîrcă a adăugat că au mai depus cei de la PMP și Pro România liste doar pentru consilieri locali. Primarul a explicat că nu are emoții nici la acest scrutin. „Ce om ar veni să se facă de râs în fața unui candidat care a făcut treabă pentru cetățeanul din Turburea?”, s-a întrebat Ion Bîrcă.

Primarul comunei gorjene Turburea a declarat că doar liberalii au stabilit candidat pentru primărie, așa că ar avea un singur adversar în lupta de luna viitoare. „Un singur contracandidat am. Din partea PNL. Și-a mai depus o listă incompletă PMP pentru consilieri și încă o listă incompletă și Pro România. M-am uitat acolo. Ca și consilieri locali, au pus cetățeni ai comunei, Dumnezeu să le dea sănătate. I-am ajutat să se vindece de bolile pe care le au. Cei de la PNL și-au trecut soțiile, cumnații. Toți s-au trecut pe listulița aceea. Ce om cu scaun la cap vine să candideze cu un om care face treabă și este non-stop lângă cetățean și când sunt atâtea proiecte? Ce om ar veni să se facă de râs în fața unui candidat care a făcut treabă pentru cetățeanul din Turburea?”, a fost reacția primarului Ion Bîrcă.

Din partea PNL, la Turburea candidează Mihai Enculescu.

În replică, liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, a spus că partidul condus de el are candidat și la Turburea. Doar la Ionești nu ar fi reușit cei din Mișcarea Populară să găsească un candidat pentru că toată echipa de acolo s-a mutat în tabăra liberalilor. „Am pus la Turburea. La Ionești, nu am pus candidat. Știți că Bîrcă se ține de glume. Noi am reușit să punem peste tot cu excepția comunei Ionești, unde toată echipa pe care o făcuserăm a plecat la PNL. Mi se pare o chestie incorectă, un mercenar. Ia de la PSD și face din social-democrat, liberal? Mercenari!, a fost reacția lui Nicolae Davițoiu”, președintele PMP Gorj.

La Turceni doar PSD, PNL și PMP au pus candidați la primărie, iar la Ionești doar PSD, PNL și Pro România. 

Vizualizări: 3,664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: