Consilier local, despre bugetul Transloc: Îl voi contesta. A fost o mișcare heirupistă

Proiectul de rectificare a bugetului societății Transloc este tot mai discutat în spațiul public, iar în jurul acestuia pare să ia naștere un nou scandal. Un consilier local vrea să atace proiectul în instanță.

Consilierul Eduard Lădaru se arată extrem de nemulțumit cu privire la votarea bugetului societății de transport în comun din Târgu Jiu. Acesta spune că a fost vorba de o manieră „heirupistă”, lucru pe care-l va contesta contencios.

”A fost o manieră heirupistă de a introduce proiectul pe ordinea de zi. Cu o oră înainte de a începe dezbaterea, proiectul a fost încărcat pe tabletă, în condițiile în care, în calitate de președinte de ședință, am fost la primărie cu 2 ore înainte de a începe dezbaterea, iar proiectul nu exista. A fost o conlucrare între Adrian Tudor și funcționarii fideli lui Marcel Romanescu din Primăria Târgu Jiu. Acest proiect este nelegal, pentru ca această rectificare trebuia să aibă aprobarea Adunării Generale a Acționarilor. Voi contesta acest lucru pe legea contenciosului administrativ și voi sesiza Instituția Prefectului, iar, pe de altă parte, voi contesta personal, adresându-mă instanței”, a spus consilierul local Eduard Lădaru.

Acesta susține că șefii de la Transloc vor să valorifice autobuzele la fier vechi. ”Le pun în vedere celor de la Transloc să nu închirieze autobuzele, pentru că au 20-30 de ani vechime. Planul lor este de a scoate din uz toate autobuzele și troleibuzele existente în momentul de față la Transloc. Voi solicita să se facă expertiză pentru fiecare mijloc de transport pe care cor să îl caseze. Mihai Paraschiv le taie pe toate să le ducă la fier vechi.”, a mai spus Lădaru.

Rectificarea bugetului Transloc a fost votată, luni, în ședința de Consiliu Local Târgu Jiu. ”S-a votat o rectificare de buget. Aceasta îmi va permite să pun în aplicare planul de management pentru Transloc. În acest moment, până când vor ajunge noile mijloace de transport, suntem restricționați și nu putem să achiziționăm noi autobuze. Singura variantă este aceea de a fi închiriate cel putin 10 mijloace de transport pentru a le scoate din circulație pe cele vechi”, a spus luni Mihai Paraschiv.

Vizualizări: 764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: