Aglomerație la permise. Se lucrează și în week-end

Tot mai mulți gorjeni vor să obțină permisul de conducere. Astfel, angajații Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto Gorj lucrează intens, chiar și sâmbăta, pentru examinarea candidaților la proba practică.

Situația epidemiologică actuală nu-i sperie pe tinerii gorjeni. Așadar, tot mai mulți își doresc să obțină permisul de conducere. Șeful Serviciului de Permise de la Gorj, Ștefan Țacu, spune că, pentru a face față numărului de candidați, angajații au luat decizia de a lucra și 2 sâmbete de pe lună, fiind vorba despre proba practică.

”Ne-am reluat activitatea în totalitate pe toate liniile de muncă. Candidații sunt foarte conștiincioși și respectă normele de distanțare socială. Măsurile din interiorul instituției sunt extrem de exigente pentru a evita o eventuală îmbolnăvire. Înainte de pandemie examinam undeva la 80-90 de candidați, acum examinăm în jur de 60 de candidați. Am luat măsura ca două weekenduri pe lună să le muncim, mai ales că numărul mare la proba practică este unul destul de mare”, a spus Ștefan Țacu.

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: