Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Consilierul Bârsanu, audieri la Parchet după o noapte în arest

Consilierul local din comuna gorjeană Drăguțești, Ion Bârsanu, acuzat că a furat mai multe componente de pe două salvări vechi, este audiat în aceste momente de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. El a fost reținut, luni, pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt.

Alesul local nu a avut nimic de comentat în fața jurnaliștilor. El a încercat să amâne audierile, luni, și le-a spus polițiștilor că are dureri în piept și se simte rău. A mers la spital, dar medicii nu l-au internat. După ce i-au făcut mai multe investigații, au stabilit că bărbatul de 59 de ani nu are nicio problemă de sănătate.

Ion Bârsanu a fost audiat luni după-amiază și și-a petrecut noaptea în arest. El este acuzat că a prejudiciat bugetul Primăriei Drăguțești cu peste 200 de mii de lei după ce a dezmembrat două salvări vechi din curtea instituției și a luat acasă toate piesele. (A.A.)

update: Bărbatul a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Vizualizări: 1,106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: