Consilierul Drăgulescu: Nu am canabis în grădină!

Cei trei studenţi pentru care procurorii DIICOT au obţinut săptămâna trecută mandate de arestare preventivă au formulat recurs la verdictul magistraţilor de la Tribunalul Gorj. Auraş Culiţă Ciucă, Grigore Ciprian Eftenoiu şi Adrian Alexandru  Drăgulescu aşteaptă acum să vadă când se judecă procesul la Curtea de Apel Craiova.

Tatăl celui din urmă, consilier local la Arcani, neagă faptul că fiul său ar fi „capul reţelei”, aşa cum a fost prezentat în presa locală imediat după ce a fost încătuşat. Drăgulescu senior spune, în plus, pentru a-şi apăra băiatul, că anchetatorii nu au găsit la el acasă nici un gram de canabis şi că nu înţelege de ce fiul său a ajuns după gratii. „Nu am nici un fir de canabis în grădină, aşa cum s-a spus prin ziare, iar asta o pot dovedi cu procesul verbal pe care l-a încheiat DIICOT după ce a terminat percheziţia. Nici măcar roşii şi ardei nu am atât de multe cum s-a spus în presă. Nu ştiu nici până acum pentru ce a fost arestat fiul meu, dar sunt sigur că nu este vinovat. Eu nu ştiu ca el să fie implicat în lucruri din astea”, spune tatăl tânărului acuzat de trafic de droguri.

Băiatul este student, la fel ca şi ceilalţi doi membri ai reţelei destructurate de DIICOT, ei fiind acuzaţi nu doar că se ocupau de cultivarea canabisului printre culturi de roşii şi ardei, la ţară, ci şi cu vânzarea „ierburilor” în cluburi din Târgu Jiu, în special. Anchetatorii au comunicat că după percheziţiile domiciliare, în urma cărora au fost arestaţi cei trei, au ridicat peste 20 de kilograme de plante de canabis verde, un gram de plantă uscată vânzându-se pe piaţa neagră cu 50 de lei.

Vizualizări: 260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: