Consiliul Judeţean Gorj vrea să facă angajări

Consiliul Judeţean Gorj a solicitat Instituţiei Prefectului deblocarea a două posturi profitând şi el de proiectul Ministerului Administraţiei şi Internelor, alături de alte câteva zeci de primării. Consiliul Judeţean a cerut deblocarea a două posturi, unul de asistent medical şi altul de referent în cadrul unuia dintre compartimentele instituţiei. Consiliul Judeţean va afla dacă va putea face angajări sau nu abia la sfârşitul lunii august.

Camelia SUCIU

Remanierea miniştrilor, în septembrie-octombrie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că o posibilă remaniere va fi făcută la cererea premierului, dar pusă în aplicare de amândoi, avansând ca dată luna septembrie sau octombrie, în funcţie de "programul guvernamental". Întrebat dacă această remaniere va avea loc în septembrie, odată cu încetarea activităţii parlamentare, Traian Băsescu a spus că ar fi vorba de septembrie sau octombrie, în funcţie de "programul guvernamental". "Premierul va decide ce remaniere trebuie făcută", a conchis şeful statului.

Băsescu, declaraţii pentru români

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat la că doreşte să schimbe România pentru ca situaţia cetăţenilor să se modifice în bine, iar obiectivele sale actuale sunt reorganizarea administrativă, o lege a Sănătăţii şi revizuirea Constituţiei. "Opţiunea mea, şi unii spun <Băsescu a dobândit o oarecare încrâncenare>. Vă rog să mă credeţi că îi iubesc pe români la fel de mult ca atunci când eram foarte popular, dar încrâncenarea mea este pornită către schimbarea României. Nu vreau ca peste 20 de ani de acum înainte să ne întrebăm <dar ce-am făcut, unde suntem?>. Avem acum o şansă uriaşă să schimbăm lucrurile", a spus preşedintele.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: