Constanţa a stricat debutul CSM Târgu Jiu pe teren propriu

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au pierdut şi meciul din cea de-a treia etapă a Ligii Naţionale de baschet masculin. Jucătorii antrenaţi de Claudiu Alionescu au fot învinşi pe teren propriu de cei de la Athletic Constanţa în primul meci din noul sezon de pe teren propriu.

În fața unei săli aproape pline, echipa de baschet CSM Târgu Jiu nu a reușit să obțină prima victorie de pe teren propriu. Gorjenii au pierdut meciul disputat la Sala Sporturilor, în fața echipei Athletic Constanţa, care s-a impus, scor 66-57, după ce la pauză elevii lui Claudiu Alionescu au fost în avantaj, scor 34-31. O sală aproape plină de suporteri pasionaţi de baschet şi care au creat o atmosferă incendiară nu a fost suficientă pentru ca echipa locală să debuteze acasă cu o victorie.

Jucătorii lui Claudiu Alionescu au început foarte bine meciul şi, încurajaţi de publicul numeros din sală, au reuşit să intre în avantaj la pauză, scor 34-31. Dominarea gazdelor din prima repriză s-a pierdut treptat după pauză, când Athletic Constanța a reuşit o repriză foarte bună şi a întors soarta meciului. Pe fondul unei căderi inexplicabile a echipei locale, oaspeţii au luat un avantaj de 11 puncte la un moment dat, pentru jucătorii lui Alionescu fiind aproape imposibil să mai revină. Totuşi, în ultimul minut de joc, gorjenii au reuşit să se apropie la patru puncte, dar constănţenii au gestionat mai bine sfârșitul meciului şi la final s-au impus cu 66-57.

Cel mai bun marcator al celor de la CSM Târgu Jiu a fost Alin Borşa, cu 15 puncte, acesta dând emoții băncii gazdelor după ce a părăsit terenul pe final de meci, fiind accidentat. Următorii marcatori au fost Camil Berculescu cu 13 puncte, Alin Andrieş -  11 puncte, Jovan Durasejic – 10 puncte, Rick Curry – 6 puncte şi Alex Berca – 2 puncte.

Chiar şi după acest eşec cu care s-a consemnat debutul în campionat pe teren propriu al echipei de baschet a  CSM-ului, publicul a aplaudat la final echipa formată într-un timp foarte scurt la Târgu Jiu de Claudiu Alionescu şi conducerea CSM.

Echipa CSM Târgu Jiu se menţine după acest eşec pe locul 4 în clasamentul grupei valorice B, cu 4 puncte, iar etapa viitoare gorjenii se vor deplasa la Galaţi pentru meciul programat pe data de 2 noiembrie.

Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: