S-a stabilit programul optimilor cupei, CS U Craiova joacă joi

În perioada 29-31 octombrie au fost programate meciurile din Cupa României, ediţia 2019 – 2020, FRF anunţând recent datele şi orele de disputare a jocurilor. Competiţia a ajuns în faza optimilor de finală unde Universitatea Craiova va juca miercuri, în deplasare, cu FC Voluntari.

În acest tur al Cupei României s-au calificat zece cluburi din Liga 1, Dinamo, Astra, Academica Clinceni, FC Voluntari, FC Hermannstadt, Universitatea Craiova, FC Botoşani, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Politehnica Iaşi şi FCSB, trei din Liga 2, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni şi trei din Liga 3, Foresta Suceava, Metalul Buzău, Sănătatea Cluj.

Faţă de faza anterioară, în această etapă, echipele nu vor fi nevoite să joace în alte localităţi dacă nu au stadioane cu nocturnă. Toate partidele vor fi televizate de Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport, cele trei televiziuni deţinătoare de drepturi TV ale Cupei României.

Meciul de deschidere al optimilor are loc la Mioveni, marţi, de la ora 18:15, între CS Mioveni şi FC Hermannstadt, iar cel de închidere are loc joi, începând de la ora 21:00, între echipele de Liga 1 FC Voluntari şi Universitatea Craiova.

Inclusiv partida dintre Foresta Suceava şi Dinamo se va desfăşura pe terenul echipei gazdă, chiar dacă meciul a fost programat în nocturnă, iar la Suceava nu există un stadion dotat cu o astfel de instalaţie de iluminat. Sucevenii vor instala însă o nocturnă mobilă, aşa cum au făcut şi în 2016, când au primit vizita celor de la FCSB.

Clinceniul joacă acasă, Sănătatea a închiriat Cluj Arena, iar Metalul Buzău o întâlneşte pe terenul unde joacă şi în Liga 3 pe Poli Iaşi. Partida de la Buzău nu se dispută pe stadionul Gloria, ci pe micuţa arenă ”Cornel Negoescu”, dotată cu teren sintetic, aflată tot în parcul Crâng.

Programul meciurilor din optimile Cupei României, cât şi stadioanele unde au loc:

marţi, 29 octombrie, ora 18:15

CS MIOVENI – FC HERMANNSTADT -Stadion: Orăşenesc (Mioveni – Argeş).

marţi, 29 octombrie, ora 21:00

UNIVERSITATEA CLUJ – FCSB - Stadion: Cluj Arena (Cluj-Napoca – Cluj).

miercuri, 30 octombrie, ora 14:30

ACADEMICA CLINCENI – FC BOTOŞANI - Stadion: Clinceni (Clinceni – Ilfov).

miercuri, 30 octombrie, ora 17:00

SĂNĂTATEA CLUJ – PETROLUL PLOIEŞTI - Stadion: Cluj Arena (Cluj-Napoca – Cluj).

miercuri, 30 octombrie, ora 19:30

FORESTA SUCEAVA – DINAMO - Stadion: Areni (Suceava – Suceava).

joi, 31 octombrie, ora 14:30

METALUL BUZĂU – POLITEHNICA IAŞI -Stadion: ”Cornel Negoescu” (Buzău – Buzău).

joi, 31 octombrie, ora 18:15

SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE – ASTRA - Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe – Covasna).

joi, 31 octombrie, ora 21:00

FC VOLUNTARI – UNIVERSITATEA CRAIOVA - Stadion: ”Anghel Iordănescu” (Voluntari – Ilfov).

Vizualizări: 361

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: