Foc de artificii impresionant de pe acoperişul noului stadion (VIDEO)

Primul meci oficial care s-a jucat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii. Atât pentru cei aflaţi în interiorul arenei, dar şi pentru cei aflaţi în afară, locuitori din centrul oraşului, focul de artificii care a durat câteva minute a fost impresionant.

Primul meci al etapei 14 din Liga 2, cel dintre Pandurii Târgu Jiu şi  Universitatea Cluj, a fost primul care s-a disputat pe noul stadion din Târgu Jiu. Fiind  considerat evenimentul principal de pe noua arenă  din Târgu Jiu,  meciul  s-a încheiat cu un  foc de artificii oferit gorjenilor prezenţi la meci  şi locuitorilor din Târgu Jiu de  către Primăria  Târgu Jiu.

Artificiile au fost montate pe acoperişul stadionului astfel încât toţi cei din interior s-au putut bucura de o vizibilitate perfectă şi de o atmosferă feerică. (VIDEO AICI)

Cu acest meci așteptarea suporterilor gorjeni a luat sfârșit după cinci ani de la demolarea vechii arene. Din păcate pentru suporterii celor de la Pandurii, sărbătoarea a fost stricată de U Cluj, care a învins-o pe formația antrenată de Tiberiu Bălan, grație golului marcat de fostul pandur Daniel  Pîrvulescu.

Deși e finalizat de la sfârșitul lui 2017, stadionul a fost blocat timp de aproape un an și jumătate din cauza unor probleme la investițiile pentru amenajări interioare și branșamente la utilități, care, inițial, ar fi trebuit să intre în sarcina autorităților locale.

Vizualizări: 1,144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: