U Craiova a cerut LPF să joace meciul cu Dinamo pe un alt stadion

LPF a primit  o cerere de ultimă oră a oltenilor de la Craiova pentru a juca  meciul  cu Dinamo  pe un  alt  stadion, în eventualitatea  că  gazonul  de pe  propriul  teren nu va fi pregătit la ora jocului. Craiova și Dinamo se înfruntă luni, 4 noiembrie, de la 20:30, în etapa cu numărul 15 din Liga 1 dar meciul s-ar putea juca la Severin.

Derby-ul dintre U Craiova şi Dinamo ar trebui să fie primul meci jucat pe noua suprafața a stadionului „Ion Oblemenco”. Deja meciul a  fost mediatizat  că  se  va juca la Craiova dar cum cei de  la  Universitatea nu au încă garanţia că gazonul va fi practicabil, au  ales şi o variantă de avarie.

Cu toate că  Victor Pițurcă a dat asigurări că gazonul va fi practicabil cu 3 zile înaintea derby-ului, oficialii celor de la Craiova își iau măsuri de precauție și au trimis o hârtie către LPF prin care cer ca stadionul din Severin să fie o soluție alternativă  pentru meciul  cu Dinamo.

Lucrările de  schimbare a gazonului au demarat la începutul lunii dar  nu sunt încă  finalizate. Primăria Craiova a  contribuit la montarea noului gazon cu 297.500 de euro, aproape jumătate din cifra totală a întregii afacerii, care se ridică undeva la 700.000 de euro. Restul sumei va fi suportat de CNI și de constructor. După montare, CON-A va asigura mentenanţa gazonului adus din Grecia, pe o perioadă de şase luni după care acesta va trece în grija Primăriei.

Galerie foto


Vizualizări: 1,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: