Constantin Grecu, pe lista clubului Pandurii

Unul dintre jucătorii care au trecut pe la Pandurii şi a evoluat mult timp în Liga 1, Constantin Grecu, este acum dorit la trupa gorjeană. Călin Cojocaru recunoaşte că e foarte dificil să aducă jucători în probe sau să facă un trial în condiţiile actuale

Antrenorul Călin Cojocaru a recunoscut că există unele negocieri cu foști jucători ai echipei gorjene, printre aceștia numărându-se și fundașul Constantin Grecu, care și-a reziliat în această vară contractul cu nou-promovata în Liga 2, FCU Craiova.

”Vrem să aducem jucători de valoare și, dacă din cei care au fost aici își doresc să revină, cu siguranță o să-i aducem. Sunt unele discuții cu unii jucători care au fost la Pandurii, acum să vedem la ce rezultat ajungem. Sper ca, de săptămâna viitoare, să fim 90 la sută în formație completă”, a spus Cojocaru care a urmărit mai mulţi jucători în pauza lungă pe care a avut-o, dar nu îi poate aduce în probe la Târgu Jiu din cauza pandemiei: „În vacanță, am vizionat foarte mulți fotbaliști și am creionat un lot. Dar, până nu semnează și nu sunt aici nu pot să zic nimic. E foarte dificil să aduci jucători în probe sau să faci un trial, date fiind condițiile de acum. Nu poți să bagi pe cineva în club și, Doamne ferește, să aibă o problemă de sănătate. Trebuie să respectăm regulile și să nu avem probleme. Ca să aducem niște jucători doar să vedem dacă s-ar plia în lotul nostru este foarte dificil”.

Pandurii și-a propus mai multe amicale în această vară, iar printre adversare se numără și nou-promovata în Liga 2, FCU Craiova. Partida de verificare cu noua colegă din Liga 2 va avea loc în data 5 august, iar, ulterior, gorjenii speră să perfecteze un test și cu U Craiova, actualul lider din Liga 1.

Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: