Pandurul Răzvan Stanca va antrena la Filiaşi

Fostul portar de la Pandurii, Răzvan Stanca, a fost numit pe postul de antrenor cu portarii la ACSO Filiaşi. Acesta completează astfel staff-ul de antrenori gorjeni care va conduce echipa din Filiaşi în noul sezon.

Fostul portar al echipelor Sportul Studenţesc, Pandurii Târgu Jiu, FC Universitatea sau Steaua Bucureşti, fost antrenor cu portarii la Pandurii Târgu Jiu dar şi la echipa naţională de juniori se va prezenta la reunirea lotului echipei din Filiaşi pentru a începe munca. Gorjean prin căsătorie, Răzvan Stanca se alătură astfel altor doi gorjeni care pregătesc din acest sezon echipa din Filiaşi, Mario Găman si Bobi Staicu. „Am zis că am stat prea mult acasă şi m-am gândit să nu-mi ies din mână, chiar dacă sunt la început în meseria asta. Chiar dacă eu sunt din Bucureşti, stând aici, la Târgu Jiu, putem spune că suntem ţoţi antrenorii din Târgu Jiu, deci ne ştim foarte bine”, a spus pentru gds.ro, Stanca, precizând că a ales Filiaşul pentru obiectiv şi proiectul pe care îl are conducerea: „Am venit cu dorinţa de a promova în Liga 2:”Au un proiect bun, vor să promoveze foarte mulţi tineri şi cred că mă pliez. Preşedintele Florin Spânu m-a convins să vin! Nu am ajuns încă la Filiaşi, dar am auzit că s-a investit foarte mult în baza sportivă şi în echipă. Nu o să ajung la teren pe 15 iulie, la reunire. O să ajung ceva mai târziu, pentru că aveam planificată mai demult o vacanţă cu familia, înainte să vorbesc cu domnul Spânu. L-am anunţat că pe 20 mă întorc în Târgu Jiu şi, probabil, pe 21 iulie voi fi prezent la antrenament”.

Stanca completează astfel staff-ul gorjenilor de la Filiași, după numirea celor doi foști antrenori de la Gilortul, Găman şi Staicu. La echipa doljeană au ajuns şi foarte mulți fotbaliști gorjeni, precum Dragoș Săulescu, Robert Dănescu sau Ionuț Tătaru.

Vizualizări: 820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: