A început haosul în Liga 2, două echipe trebuie izolate

Coronavirusul crează haos în Liga 2 iar competiţia riscă să fie oprită. Doi arbitri din brigada care a condus meciul Turris Oltul – Campionii FC Argeș au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Protocolul prevede că cele două echipe vor intra în izolare.

Federația Română de Fotbal a anunțat, miercuri, că un al treilea arbitru român e confirmat cu coronavirus. Liga2.ro a aflat numele acestui arbitru depistat pozitiv, însă și că există un al patrulea ”cavaler al fluierului” infectat. E vorba despre un asistent, al cărui test a venit după anunțul FRF. Cei doi noi arbitri care au luat recent noul virus sunt Cătălin Buși și Florin Păunescu. Amândoi sunt din Râmnicu Vâlcea și au fost delegați la meciul de vinerea trecută dintre Turris Oltul Turnu Măgurele și Campionii FC Argeș, din prima etapă a play-off-ului Ligii 2, primul ca arbitru de rezervă și al doilea ca asistent. Iar dacă primii doi arbitri depistați, Robert Avram (Pitești) și Iulian Călin (Ștefănești), au fost argeșeni, județ cu mari probleme cu noul virus, ei bine, ultimii doi sunt din Vâlcea, județul cu cele mai puține cazuri de coronavirus la nivel național.

După ce arbitrul de centru, din lotul de Liga 1, a fost confirmat, a făcut testul și asistentul care venise la meci cu el, Florin Păunescu. Sursele Liga2.ro spun că și lui Păunescu i-a ieșit pozitiv testul PCR.

Toți contacții celor doi vor intra în izolare contorm protocoalelor. De altfel, și al doilea arbitru confirmat, Iulian Călin, a fost contact cu primul arbitru confirmat, Robert Avram. Abia al doilea test făcut de Călin a confirmat virusul.  Altfel, lista de 70 de arbitri pentru Liga 1 și play-off-ul din Liga 2 devine tot mai ”scurtă”. Din 70, au mai rămas 66, deoarece cei cu coronavirus nu vor mai delegați la finalul acestui sezon.

Vizualizări: 927

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: