Un fost pandur preia echipa a doua a Universităţii Craiova

Fostul jucător al echipei Pandurii dar şi al Universităţii Craiova, Ionuţ Stancu, este cel care va pregăti echipa a doua a oltenilor. Acesta îi ia locul lui Adrian Iencsi pe banca echipei a doua a clubului Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a desemnat un nou antrenor pentru a se ocupa de echipa a doua a clubului, prezentă în Liga 3- După ce fostul tehnician, Adrian Iencsi, şi-a terminat contractul, la 30 iunie, acesta nu şi-a mai prelungit înţelegerea. Noul antrenor cu atribuţii de principal al satelitului echipei din Bănie este Ionuţ Stancu, acesta îndeplinind în sezonul trecut rolul de ”secund” al lui Adi Iencsi.

Posesor al licenţei A UEFA, Ionuţ Stancu are 37 de ani şi a mai antrenat şi echipa de juniori under 19 a clubului din Craiova, cu care a participat în Liga Elitelor. Deşi nu a fost numit oficial, Ionuţ Stancu se va ocupa de pregătirea echipei şi aproape sigur va fi pe bancă şi la startul sezonului, atunci când va avea loc acesta.

Ionuţ Stancu a evoluat pe finalul carierei de jucător la actuala echipă, el făcând parte din lotul care a început „proiectul CS Universitatea Craiova”, în 2013. A jucat atunci numai în nouă partide, marcând un gol. S-a despărţit de club după ce pe postul său au fost aduşi Velcovici şi Vătăjelu, iar ultima formaţie la care a evoluat în carieră a fost FC Caransebeş, în Liga a 2-a, în sezonul 2014-2015.

Ionuţ Stancu este un produs al Şcolii de Fotbal Gică Popescu. El a debutat în Liga 1 la Universitatea Craiova şi apoi a mai jucat la Rocar, Rapid, Poli Iaşi, Pandurii, ALRO Slatina, CS Mioveni, CSM Râmnicu Vâlcea.

Echipa a doua a Universităţii Craiova se afla pe locul 5 în Seria 3 a Ligii 3 în momentul „îngheţării” sezonului, după prima etapă din retur, cu 27 de puncte, la 10 puncte de primele clasate, Progresul Spartac şi CSM Slatina. Obiectivul „satelitului” este promovarea de jucători către prima echipă, însă în ultimul sezon s-a intenţionat, cel puţin în prima parte, atacarea promovării în Liga 2.

Vizualizări: 947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: