Echipa feminină a CSM s-a întărit cu un pivot de 23 de ani

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu aduce tot mai multe completări lotului cu care a încheiat sezonul trecut. În decurs de o săptămână s-a ajuns la cel de-al treilea transfer, ultima achiziţie fiind pivotul Florentina Moisin.

Handbalista Florentina Moisin este ultima achiziție a CSM Târgu Jiu, aceasta semnând joi contractul cu formaţia din Târgu Jiu. Jucătoarea evoluează pe postul de pivot, are 23 de ani și vine de la Știința București, echipă pentru care a evoluat sezonul trecut. Florentina Viorica Moisin a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu Jiu, a anunțat site-ul oficial al clubului.

Florentina Moisin s-a născut pe 3 aprilie 1997 la București. A început handbalul la nivel de junioare la CSS 5 București. Florentina a jucat apoi în Ardeal, la CSS Viitorul Cluj-Napoca, unde și-a încheiat junioratul. Având dublă legitimare, tânăra jucătoare a făcut pasul către echipa mare a U Cluj, la care a debutat la nivel de senioare în Liga Florilor într-un meci contra echipei din Zalău. După experiență de la Cluj, Florentina a trecut pe la CSM Slatina și CS Dacia Mioveni. Ultimele două sezoane a evoluat pentru Știința București, echipă de la care a venit la Târgu Jiu.

Noul pivot al echipei CSM Târgu Jiu a și participat joi la primul antrenament sub comanda lui Liviu Andrieș.

Vizualizări: 283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: