Constantinides: Jucăm într-o grupă grea

Antonis Constantinides, antrenorul echipei de baschet Energia, a vorbit despre adversarii echipei în FIBA Europe Cup. Energia va evolua în Grupa K alături de BC Astana(Kazahstan), AEK Larnaca(Cipru) și Sigal Prishtina(Kosovo).

Constantinides consideră că Astana are statutul de favorită a grupei. „Astana este echipa favorită. Într-adevăr, nu este echipa de anul trecut, dar rămâne favorita grupei. Larnaca și Prishtina sunt echipe dificile, dar totul depinde de noi. Suntem mai buni și mai experimentați ca ei în această competiție și trebuie să rămânem concentrați pentru a ne asigura unul din primele două locuri. Primul nostru obiectiv este să câștigăm toate cele 3 meciuri de pe teren propriu, dar vom încerca tot posibilul să câștigăm și în deplasare”, a spus antrenorul Energiei.

Acesta a spus că va fi dificil şi meciul din Kosovo, din cauza presiunii puse de spectatori. „Este o situație ciudată în Kosovo. Fanii de acolo fac o atmosferă de-a dreptul incendiară. Împotriva lor vom începe grupa cu un meci acasă. Formează o echipă complicată și am văzut asta când au jucat împotriva celor de la SCM U Craiova. Cum am zis, este o grupă dificilă, dar avem șanse să trecem mai departe dacă vom câștiga meciurile de pe teren propriu”. (A.A.)

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: