Constantinides, ofertat de greci, rămâne la Târgu Jiu

Antonis Constantinides a fost ofertat să rămână la Energia Târgu-Jiu şi pentru sezonul viitor. Actualul antrenor se va decide însă după Final 4 competiţiei EuroChallenge din Turcia. Constantinides este curtat şi de o echipă de primă ligă din Grecia. Oferta gorjenilor este însă mai bună decât cea a grecilor.

Oficialii Energiei i-au propus  lui Antonis Constantinides prelungirea contractului la echipa din Târgu-Jiu şi pentru următorul sezon: “Am discutat cu conducerea clubului, le-am spus că o decizie finală o voi lua după Final Four, am primit o ofertă foarte bună, le-am confirmat faptul că dacă voi rămâne în România singura echipă pe care o voi antrena va fi Energia Târgu Jiu. Există posibilitatea de a nu continua aici doar dacă voi primi o ofertă mult mai bună decât cea pe care am primit-o până acum”, a spus antrenorul cipriot.

Actualul antrenor al Energiei a dezvăluit că a fost ofertat de o echipă din prima ligă a Greciei. Oferta venită de la greci este sub ceea a clubului gorjean. Energia Târgu-Jiu se află în faţa celui mai bun sezon din istoria clubului pe prima scenă a baschetului românesc. Energia a terminat pe locul patru sezonul regulat, cea mai bună poziţie ocupată de echipa gorjeană de la promovare şi până în prezent. În plus, Energia a ajuns în Final Four al EuroChallenge, cea mai bună performanţă a unei echipe din România în competiţia europeană. 

Ambiţiosul antrenor al Energiei, cipriotul Antonis Constantinides, vrea mai mult. Tehnicianul Energiei crede că Energia are forţă să se bată inclusiv pentru titlu: “Ţinta noastră principală acum este să accedem în semifinalele campionatului şi cred că pentru a realiza acest lucru trebuie să câştigăm primele două meciuri de pe teren propriu”.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: