Contre sindicale şi politice pe sediul CEO

Președintele Consiliului Județean (CJ) Gorj, Ion Călinoiu, continuă seria de atacuri împotriva sindicalistului Marin Condescu. Călinoiu a declarat ieri că interesul lui Condescu este ca sediul să nu fie în Gorj, pentru că sediul la Turceni înseamnă mai mult Craiova-București decât Târgu Jiu. Președintele CJ Gorj, Ion Călinou, este convins că premierul Victor Ponta va respecta promisiunea de a muta sediul la Târgu Jiu.

Marin Condescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, a declarat miercuri pentru Pandurul că sediul CEO trebuie să rămână la Turceni pentru că aici sunt dotările necesare ca noua entitate energetică să poată vinde în continuare energie. Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj, spune însă că Marin Condescu nu poate vorbi de CEO pentru că nu are calitatea necesară. ”Nu știu în ce calitate vorbește domnul Marin Condescu despre această problemă deoarece decizia aceasta este una ce trebuie să aparțină în mod direct și își asumă responsabilitatea Executivul, respectiv ministerul de resort și domnul Condescu va fi consultat în acest sens. Sediul la Turceni înseamnă să nu fie în Gorj, să fie mai degrabă ori la Craiova ori la București, asta îl interesează pe Condescu, pe noi nu și premierul a dat o garanție că sediul va fi la Târgu Jiu”, a declarat Ion Călinoiu, președintele Consiliului Județean Gorj.

ATAC

”Din câte am văzut, PDL-ul nu a avut rezultatele scontate și domnul Condescu a fost direct implicat în guvernarea pedelistă, în actul administrativ, a adus miniștri, trebuia să organizeze Electra, CEO, nu a reușit nimic deocamdată și ca atare eșecul guvernării pedeliste este și eșecul domnului Condescu”, a declarat Ion Călinoiu.  

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: