Controale în spitale, fabrici și CE Oltenia

Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj anunță controale ample. Tot anul, vor face verificări în fabrici, industria minieră și spitale, acolo unde angajații pot fi expuși riscurilor de explozie și incendiu. 

"Sunt acţiuni de verificare a modului în care sunt respectate cerinţele minime pentru îmbunătăţirea securităţii şi protecţia sănătăţii lucrătorilor care pot fi expuşi riscurilor de explozie şi incendiu în silozurile de cereale, fabricile de băuturi alcoolice, rafinării, industria minieră şi în spitale.

Acţiunile de control se desfăşoară în toate tipurile de întreprinderi (mici, mijlocii şi mari, cu capital de stat, privat sau mixt) care desfăşoară activităţi de recepţionare, condiţionare, păstrare şi valorificare a produselor agricole (CAEN 521), fabricarea nutreţurilor combinate (CAEN 109), fabricarea produselor de morărit și panificație (CAEN 106,107), fabricarea băuturilor alcoolice (CAEN 11), precum şi în unităţile de minerit (CAEN 05, 07, 08), rafinarea ţiţeiului (CAEN 192) şi în spitale (CAEN 861)", a transmis ITM Gorj, într-un comunicat de presă. 

Vizualizări: 3,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: