Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Controale pe șosele pentru prinderea șoferilor care încalcă legea

Doi tineri gorjeni au fost prinși sâmbătă la volan fără permis de conducere. Unul are 23 de ani și conducea un autoturism pe strada Jiului din orașul Rovinari. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, anunță IPJ Gorj.

Cu dosar penal s-a ales și un alt tânăr, de 21 de ani, din comuna Mătăsari, care conducea un autoturism pe strada Dealului, din comuna Mătăsari, tot fără a avea permis.

În timpul verificărilor făcute sâmbătă pe șosele, nu au lipsit nici șoferii băuți. Un bărbat de 44 de ani, din comuna Cătunele, conducea un autoturism pe DJ671 Olteanu, având o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Potrivit IPJ Gorj, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Vizualizări: 1,767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: