Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mii de transporturi de lemne, verificate

Mii de controale au fost făcute anul trecut în Gorj pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul silvic, după cum rezultă din bilanțul Inspectoratul de Poliție Județean Gorj. Media a fost de peste zece controale pe zi.

Potrivit bilanțului IPJ Gorj, au fost executate 3.852 de controale, dintre care 2.808 au fost organizate pe linia legalităţii transportului materialului lemnos, 518 în fondul forestier, 314 pe linia provenienţei prelucrării, depozitării şi valorificării materialului lemnos, diferenţa fiind reprezentată de alte controale în domeniul silvic.

În urma controalelor au fost constatate 367 de infracţiuni cu privire la regimul silvic, 633 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 298 de dosare penale soluţionate.

Potrivit IPJ Gorj, 1.471,515 metri cubi de material lemnos au fost confiscați.

Vizualizări: 2,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: