Control amplu în târgul de la Polovragi

Sute de comercianți sunt în târgul de la Polovragi, care are loc anual de Sf. Ilie. Târgul a început pe 16 iulie și va dura până pe 20 iulie, în toate aceste zile fiind controale de la mai multe instituții.

Doisprezece inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, împreună cu inspectorul-șef, George Octavian Romanescu, verifică astăzi, 19.07.2022, alături de reprezentanți din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, modul de respectare a prevederilor legale în domeniul relațiilor de muncă și în cel al securității și sănătății în muncă de către angajatorii din interiorul Târgului de la Polovragi.

“În acest moment, controalele sunt în derulare. Urmează ca angajatorii să fie chemați la sediul instituției pentru definitivarea controalelor, iar rezultatele finale se vor comunica ulterior”, a comunicat ITM Gorj.

Au fost și controale ale Direcției Sanitar-Veterinare în aceste zile, iar polițiștii au avut grijă să testeze alcoolemia celor care s-au urcat la volan când au plecat de la terasele cu mici și bere.

Vizualizări: 2,594

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: