Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Control la firma unde lucrează muncitori din Sri Lanka

Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a efectuat miercuri un control la sediul Avicarvil din Târgu Jiu, după ce presa a relatat faptul că străinii care lucrează aici se plâng de rele tratamente aplicate de șefi.

“În urma autosesizării, pentru efectuarea controlului, am solicitat sprijinul Biroului de Imigrări Gorj, reprezentanţii acestuia însoţiindu-i pe inspectorii de muncă în timpul verificărilor. La sediul angajatorului s-au găsit 17 cetăţeni străini. Având în vedere că persoana juridică pentru care lucrează aceştia are sediul social în judeţul Vâlcea, conform competenţei teritoriale, fişele de identificare, completate în timpul verificărilor, vor fi transmise la Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea, pentru definitivarea controlului şi luarea măsurilor legale, în cazul în care acestea se impun”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

O publicație locală a scris că muncitorii din Sri Lanka se plâng că sunt puși să muncească peste program fără a fi plătiți în plus, dar și că doi dintre ei ar fi fugit, ceea ce ar avea drept consecință pierderea vizei de ședere în România. (A.A.)

Vizualizări: 1,800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: