Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

IDP, la un pas de faliment. Șantier blocat de două luni la Tismana

De mai bine de două luni șantierul este pustiu pe un drum din Tismana care ar fi trebuit să fie gata încă de anul trecut. De lucrare se ocupă Întreprinderea de Drumuri și Poduri Gorj, societate ce aparține Consiliului Județean Gorj. Firma a rămas fără bani și a abandonat lucrarea de la Tismana.

Din drumul comunal de peste trei kilometri pe care trebuia să-l asfalteze, societatea nu a modernizat nici măcar un kilometru. Autoritățile din Tismana nu primesc decât promisiuni. IDP Gorj este pe marginea prăpastiei și se îndreaptă spre faliment. În prezent, societatea aflată în subordinea Consiliului Județean Gorj, este în insolvență.

Primarul din Tismana, Marian Slivilescu, a explicat care este stadiul lucrărilor în acest moment ținând cont că vorbim de o întârziere de aproape un an pentru finalizarea lucrării: “Este vorba de modernizarea, reasfaltarea mai precis a DC 129 din lungimea de 3.350 de metri, a fost pus covor asfaltic doar pe 750 de metri. S-au realizat, anul trecut, șanțurile de scurgere și rigolele precum și podețele. Este blocată lucrarea de aproape două luni. Așteptăm constructorul să facă rost de materiale, de resursele financiare pentru a o relua. Este în întârziere mare. Este o lucrare căreia i-a fost prelungit termenul”.

Vizualizări: 1,268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: