Târgu Jiu ar putea închiria troleibuze nefolosite din alte orașe

Parcul de mijloace de transport în comun din Târgu Jiu este învechit, în această vară urmând să aibă loc o licitație pentru achiziționarea de troleibuze electrice noi. Dacă furnizarea acestora va dura mai mult de un an, primăria are în vedere închirierea unor mijloace de transport de la alte primării.

Primarul Marcel Romanescu a explicat care e planul: “Am vorbit cu directorul Transloc ca, în condițiile în care nu se prezintă nimeni la licitația pentru livrarea de trolee electrice care se încheie pe 15 iulie, să căutăm o soluție pentru o perioadă determinată de timp de închiriere a unor mijloace de transport în comun de la alte unități administrativ-teritoriale. Asta ar însemna să luăm legătura în primul rând cu cei care s-au dotat deja cu mijloace de transport electrice, Cluj, Timișoara, Oradea”.

Soluția ar urma să fie pe termen scurt, de cel mult un an. “Dacă termenul de livrare este foarte scurt și ne pot asigura că până la sfârșitul anului sau până la începutul anului viitor pot să ne livreze un anumit număr de trolee electrice, nu vom mai folosi această soluție”, a spus primarul Romanescu. (A.M.)

Vizualizări: 1,488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: