Rânca: Locații inedite pentru sărbătorile de iarnă. Jacuzzi, spa și ciubăr!

Pensiunile din zona Rânca se întrec în oferte pentru sărbătorile de iarnă. Pe lângă mesele tradiționale și concertele cu lăutari autentici, unele case de vacanță propun un Crăciun ori un Revelion la spa, jacuzzi ori în ciubăr, în apă fierbinte cu o priveliște de neuitat în față. 

Pe site-urile de specialitate, cabanele își prezintă punctele forte ca să atragă tot mai mulți oaspeți. „Unitatea dispune de 3 camere duble și 1 cameră family, dotată cu un pat matrimonial și un pat suprapus, o bucătărie și un living, jacuzzi, saună, loc de joacă pentru copii, grădină, grătar, terasă și foișor. Tarife:  2250 RON/noapte – în timpul săptămânii 2500 RON/noapte – în weekend”, se prezintă Transalpina SPA.

“Stella Alpina Ranca este dotată cu 2 saune, ciubăr, șemineu, grătar, terasă închisă și sistem audio cu karaoke. Proprietatea se închiriază integral, poate acomoda 12 persoane și pune la dispoziția oaspeților 6 camere, un living generos și o bucătărie complet utilată”, e descrierea altei pensiuni.

Aici, oferta de Crăciun este de 2.800 de euro. Include trei nopți de cazare, cu acces nelimitat la saună și ciubăr. Pentru Revelion, tariful este de 4.000 de euro pentru trei nopți de cazare, respectiv 4.800 de euro pentru patru nopți.

Galerie foto







Vizualizări: 2,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: