Copiii care practică handbalul la Runcu au primit echipament sportiv

Proiectul sportiv-educațional "Promovarea, practicarea și dezvoltarea handbalului in județul Gorj în perioada 2021-2024" derulat de UCB Târgu Jiu, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local al comunei Runcu se dezvoltă continuu. Unitățile școlare din localitate, în parteneriat cu LPS Târgu Jiu și Decathlon au trecut acum la un alt nivel.

Conducerea UCB Târgu Jiu, inițiator al proiectului, a anunțat că au fost distribuite copiilor primele echipamente de joc. Astfel, tinerii care practică handbalul la centrul de inițiere organizat la Runcu, de unde se speră că vor veni viitori handbaliști pentru echipa UCB, au primit echipamente de joc. „Echiparea tinerilor noștri sportivi face parte din noua etapa de implementare a proiectului. Am putut vedea pe chipul lor, bucuria sinceră si dorința nemărginită de a îmbrăca pentru prima dată echipamentul sportiv alb-negru”, a precizat în comunicatul clubului UCB directorul Virgil Popovici, care anunță că vor fi echipați și ceilalți tineri sportivi de la celelalte patru centre de inițiere în handbal deschise de clubul UCB pe raza județului Gorj.

Deja copiii și tinerii de la Centrul de inițiere în handbal Motru se bucură de primul echipament sportiv și urmează acum împărțirea echipamentului sportiv pentru copiii și tinerii de la centrele de inițiere în handbal de la Târgu Cărbunești, Săulești și Peștișani.

Continuă, de asemenea, înscrierile copiilor și tinerilor (între 5-15 ani) la centrele de inițiere ale UCB Târgu Jiu.

Galerie foto







Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: